Okategoriserade

Regeringen står inför en historisk kris. Vad kommer hända?

När jag vaknade idag så var det ingen el och blev lite upprörd för ingen info om något men lugnade ned mig och tänkte… Det kan ju vara något med att åskan dundrade på i natt vid tre tiden. Älskar åska för det är ett fantastisk fenomen och ett vackert skådespel..

Pratade med grannarna och fick veta att det var arbete som Vattenfall utförde som pågick. Aha gilla läget alltså och chilla

När strömmen kom tillbaka så lyssnade jag på TV 4 om hur det går för Löwen och regeringen som sitter. De kunde inte komma överens om hur de skulle gå vidare under helgens möten. Löwen berättar under presskonferensen att han har en vecka på sig att ordna upp det hela så vi får se hur det går med allt. Om det blir omval eller inte…

Sverige gungar mitt under pandemin och snart ett år kvar till nyval. Historiskt i många hänseenden under detta år 2021. Hur kommer allt sluta?

Livet är som en roller coaster för alla personligt, för samhällena och alla ute i världen.. Det är bara att hålla i sig när det blir för tufft och kurvorna för skarpa.

Ta hand om er alla där ute och var snäll mot er själva