Okategoriserade

Idag så blir det en chill dag i skuggan och njuta av sommaren

Idag ska det bli väldigt varmt ute och då blir det att chilla i skuggan och ta det lugnt.

Igår så blev det en tur till affären för att handla lite mat så den dagen fick jag min motion samt styrketräning pga att jag bar en tung ryggsäck i typ 2 km. Jag belönade mig under turen med min favoritglass, salmiak glass, slurp…

Njöt av att titta på naturen och känna den ljumma vinden men det blev atjoo 🙁 glömde allergitabletten på morgonen. Ja ja, näsan rann lite men gick över när jag tog pillret när jag kom hem. Var helt slut efter turen för orken är inte tillbaka men jag är glad för att jag mår så pass jag gör nu.

Under dagen så kommer jag nog att skriva lite och ha lite filosofiska tankar om många saker som intresserar mig i livet. Återkommer med något intressant att läsa om en annan dag för nu så har jag inte någon insperation.

Njut av sommaren och ladda på batterierna inför den mörkare perioden som kommer varken vi vill det eller inte.