Okategoriserade

Firar Sveriges nationaldag med att känna tacksamhet att jag är född i ett demokratiskt land

Känner stolthet att vara en medborgare i Sverige på nationaldagen 

Sveriges nationaldag idag men inget som jag firar direkt utan bara tänker en tanke att jag är tacksam att jag är född i Sverige. Fri från tvång att foga mig efter en sträng religion samt att kvinnor har ett lika värde.

Vi behöver inte leva i bakgrunden av en man för ett liv. Vi kan skaffa barn och leva som ensamstående för att vi väljer det hellre än att fajtas med en man.

Det finns dock en del som lever i dåliga förhållanden för de vågar inte leva själva eller helt enkelt det blir för tufft ekonomiskt. Snacka om att gå emot sig själv där vi inte tar hand om oss själva.

Kärleken till oss själva är den viktigaste med en stor respekt på vad vi vill göra och vad vi kan tänka oss att göra med våra kroppar och själsliga liv.