Okategoriserade

Högklackat på killar blir det en ny modefluga?

Nytt mode bland vissa män inte alla men det kommer nog bli en del i sommar

Det blev några dagars vila från bloggen och allt skrivande för jag kände inte för att dela med mig av något speciellt. Snart är det sommar och det har knappt varit någon vår direkt så jag hoppas att sommaren blir bättre så vi kan tanka på ny energi och vila upp oss.

Ett mode som har kommit är att män har högklackat och tänker ok nu får de känna på hur det är att gå omkring med klackar, ha ha.. Jag använder inte höga klackar så ofta bara om mitt klädval ser bättre ut med det och att jag inte ska gå omkring mycket.

Mina trötta fötter gillar inte att klämmas in i skor med typ 10 cm klack längre. Det är snyggt med dessa skor men så obekväma..

Igår så skulle Tussa kvala in till finalen i eurovision contest och tittar på hans klädstil samt de andra deltagarna. De är artister men många killar börjar klä sig mera och mera som jag skrev om sist att könens klädstil blir mindre märkbart. Jag tycker det är bra att vi kan klä oss som vi vill och känner nu för tiden men det finns vissa som har svårt att acceptera köns utplaningen som pågår. En ny framtid som vi går emot där de unga får förutsättningar att få leva ut sitt inre.

Modebranschen har stort inflytande på de unga och speciellt om en frigörelse på något sätt är på gång som det var typ under 60-70 talet när kjolens längd åkte upp och landa precis under rumpan. Jag har hunnit med rätt stora förändringar under min uppväxt när det gäller mode. Det som är bra nu är att det är ok att klä sig som man vill och inte den extrema mode nojan som var när jag växte upp.