Okategoriserade

Ta hand om sig själv i första hand är ett steg mot förändring

Fredag och våren stannat upp och snart är det sommarmånad 

Redan fredag och det är maj månad som är en vårmånad som verkligen kommit av sig. Det är kallt och idag har jag sett lite snöflingor dala ner mot marken utanför mitt fönster. Usch fy sjutton 🙁 nu får verkligen värmen och solen komma.

Om en månad är det sommar och bladen har knappt börjat växa på träden. Om det blir riktigt varmt i några dagar nu så kommer det att explodera ute i naturen och det blir en massa pollen. Japp då är det bara att ta allergitabletter så man inte snorar, nyser eller att det kliar i ögonen.

Att ta hand om sig själv och en tro på att livet kan förändras när vi förstår vårt eget ansvar för vårt liv är ett första steg till ett nytt liv

Jag fortsätter att vila och ta hand om mig så orken kommer snabbare tillbaka så jag kan börja få må bättre. Jag har passat på att sluta med att dricka kaffe när jag ändå inte fick äta eller dricka något överhuvudtaget under två dagar på sjukhuset. Jag fick näring och vätska via dropp och gick ned i vikt som jag kommer gå upp igen när jag får börja äta igen.

Önskar alla en trevlig fredag och ta hand om er på bästa sätt vart ni än befinner er. Ni sitter ensamma och tycker livet är tungt för det. Tänk då på de som är i destruktiva förhållanden och har en oro över hur helgen kommer bli. Många stannar i sådana förhållanden för de är liksom medberoende, rädda och har tappat helt tron på sin egen förmåga att leva. Tron på sin egen förmåga att leva självständigt och vara en egen individ.

Njut av att du är du och allt som kommer in i våra liv är utmaningar som vi kan övervinna. Det är vi som väljer hur vi vill gå vidare i livet och skapa förändringar.