Okategoriserade

Att kunna sia om framtiden är man en häxa då?

Förmågan att kunna skåda in i framtiden

Det har alltid funnits personer som kan sia om saker som komma skall. Där makthavare tillbaka i tiden använde sig av sådana personer som rådgivare. I bibelns gamla testamentet så finns de gamla profeterna som siade om framtiden. Först så berättades det från mun till mun som sedan skrevs ner. När sedan kristendomen växte och spreds i världen så började de ses som häxor och en del brändes på bål under häxjakten både för kvinnor och män. Efter den tiden så gick dessa personer liksom under jorden och teg om sina förmågor. 

Förmågan att se in i framtiden handlar om att kunna läsa av universums mönster för livet och vår tillvaro är inte slumpartat. Universum är inte kaotiskt utan det handlar om balansering där vi kan påverka hur vi ser på vårt liv och hanterar allt vi utsätts för. Allt i vår skapelse inklusive oss själva är olika energier som vibrerar i olika hertz. Det är kvantfysik och jag blir alldeles lycklig när jag tänker på vår skapelse med dessa termer.  

Kan vi då sia om framtiden för oss själva samt allt som händer där ute? Jag är helt övertygad eftersom jag själv kan göra det och ibland är det inte så roligt utan utmanande. Det har jag berättat om i tidigare inlägg.

Bästa sierska jag mött i livet och jag har provat på olika tillbaka i tiden

Igår så fick jag äran att motta budskap från en ödmjuk och lugn kvinna som tittade på min framtid och där jag står nu i livet. Hon prickade in väldigt rätt om hur jag känner mig just nu och står i min personliga utveckling. Jag fick en del pusselbitar som jag saknat i mitt livspussel och det blev en klar bild på vissa frågor som jag undrat över länge. Hon hjälpte mig med vägledning också så jag kan påbörja min nya framtid som jag nu går mot med bestämda steg. 

Sylvia din hjälp var fantastisk 

Jag rekommenderar verkligen Sylvia Elisabeth Lindholm som också är bloggare i samma bloggportal som jag tillhör Blogbiz. Lägger med en länk till hennes blogg för de som vill läsa om henne samt boka en tid. 

https://siarmoone.nu/

Tack Sylvia du gav mig många pusselbitar till mitt livspussel och jag tackar från djupet av mitt hjärta.