Okategoriserade

Vampyr besök som lämnar mig blek och utmattad

Vampyren kommer på besök ibland som jag är så trött på. Speciellt när han är väldigt törstig

Söndagsblues och jag känner mig lugn och tröttare men det kommer gå bra. Åker till sjukhuset nu i vecka men jag börjar med vårdcentralen där det ligger en remiss för att ta mina värden. Efter det så vet jag läget och tar ett beslut då om jag behöver blodtransfusion.

Jag kan alla rutiner och värden om jag behöver någon akut hjälp. För det är 7 gången som detta händer sedan feb 2018 som jag berättat om tidigare. Förra gången var i januari och innan det september, suck.. Jag vill inte åka i onödan till sjukhuset för att möta personal som är ibland så korkade, ursäkta men så är det samt att det är corona tider. Jag har suttit några gånger nu med munskydd och hållit avstånd så gott det går på akuten.

Jag kan min kropp bäst och hur den beter sig samt hur jag hanterar mig själv vid dessa perioder.. Orkar inte med AT läkare som bara tänker på sin utbildning eller unga karriärslystna läkare som bara intresserar sig för sin egen utveckling. Där de kör på utan omtanke till att verkligen se personen bakom sin smärta och dåliga välmående. Jag vet varför det är så inom vården… Ibland så blir fel personer läkare för dem handlar det om fin titel, bra utbildning som resulterar i en bra lön. Det finns andra orsaker också osv..

Jag har bestämt att de har undersökt mig färdigt för de hittar ändå inte felet. Jag har fått nog av deras beteenden och förklaringar osv… Jag åker bara in för att de ska få fylla på blod om det blir för lågt. Det har två överläkare även sagt till mig under dessa år.. Ibland hittar vi inte felet och du får då åka in när dina värden blir för låga för att få hjälp. En av dem sa… vill du vara en sjuk person med en sjukdom eller en frisk person med en sjukdom? Jag tänkte då efter och svarade då överläkaren från mag och tarm som satt bredvid min sjukhussäng. Harklar mig och svarar “jag vill vara en frisk person med en sjukdom”

Det är där jag står nu och jag tar mitt ansvar över mitt eget liv och hur jag väljer framöver med min hälsa när det kommer till detta problem som suger orken ur mig när det håller på.. Jag brukar skoja för att orka med denna fucking tillvaro.

Vampyren har varit på besök igen, ha ha.. Måste bara skoja för jag är en glad och sprallig person men dessa besök är bara för mycket ibland..