Okategoriserade

Står vi inför ett nytt världskrig där Biden och Putin står för starten?

USA morrar till mot Putin som morrar tillbaka och vad sjutton kommer hända framöver.

Det börjar röra på sig oroligt ute i världen i fotspåren av Corona där de stora herrarna börjar kavla upp skjortärmarna för att börja fighta. Bildligt talat.

Jag har vetat ett tag att USA kommer närmare oss i Sverige och undrat vad som kommer hända och när. Jag får visioner om framtiden som jag berättat om tidigare. Jag visste till exempel om att ett virus skulle komma 2-3 år innan som skulle påverka världen mycket som Corona gjort och gör. Det är inte viruset i sig som skapat mest kaos utan allt som händer på grund av allt runt omkring som är det värsta. Det skapar frustration och oroligheter på flera plan ute i hela världen. 

Kan detta som pågår nu vara upptakten till att vi får USA och NATO i vårt land. Det kanske händer mera saker så vi kanske blir tvungna att gå med i NATO som Norge redan är? Vi har redan haft militärövningar tillsammans i Sverige så vart står vi redan idag i den frågan. Allt kanske redan är klart om det skulle smälla till något inom politiken. Där högdjuren har tagit fram huggtänderna för en fight. 

Bidenadministrationen har flaggat ett tag för att de tänkte införa nya sanktioner mot Ryssland. Nu så har de utvisat 10 ryska diplomater. De menar på att Ryssland försökte påverka valet 2020 samt att de troligt legat bakom flera stora cyberattacker mot federala myndigheter i USA. Det kanske kommer flera sanktioner.. Vem vet vad som kommer ske när de satt igång en spänd stämning mellan två stormakter. Joe Biden har även sagt att han kommer skruva upp tonläget mot Ryssland och att USA inte kommer ge vika inför Putins vilja… OMG

Jag har hämtat information från en artikel i Expressen från 15 april 2020 och ni som vill läsa den så kan ni gå in på länken. 

https://www.expressen.se/nyheter/usa-utvisar-tio-ryska-diplomater/