Okategoriserade

Astra Zeneca vaccin. Nej tack

Vaccinera sig eller inte?

Hur kan man finna ro och lugn inom sig en dag som känns grå och tung? Jag finner det genom att gå ut i naturen och sätta mig ner någonstans för att filosofera och vara i tystnad.

Just nu så funderar jag på om jag ska vaccinera mig mot covid-19 eller inte när det blir dags. Jag har varit helt emot det men hur det blir framöver har vi ingen aning om. Kanske måste för att leva ett “normalt” liv i samhället om de kräver det för att kunna göra saker samt resa framöver.

Det kommer i alla fall inte bli Astra Zeneca vaccinet för jag läste ett inlägg i media idag om en kvinna precis i min ålder 61 år som avled på grund av biverkningar från vaccinet. En helt frisk pigg 60 + kvinna där kroppen gav upp helt. Det blev många skador i kroppen inte bara blodproppar som de pratar om på nyheterna.

Nu blir det fika och släppa alla funderingar och bara chilla.