Okategoriserade

Handla mat kan resultera i nacksmärtor

Handlade mat idag som gjorde att jag fick ont i min gamla whiplashskada 

Onsdag och lillördag som vissa brukar kalla den dagen. Jag vaknade väldigt tidigt idag 03:40 och kunde inte somna om. Helt omöjligt..

Det som känns härligt idag är att solen skiner och värmer men det var inte jättevarmt när jag slängde på mig den tomma ryggsäcken för att bege mig mot mataffären. Det blev en promenad och sedan buss och en promenad igen.

Ryggsäcken vägde säkert omkring 10 – 12 kg när jag traskade iväg för att åka tillbaka. Nu har jag gjort min träning idag som blev både motion och styrketräning. Tyvärr så fick jag ont i min vänstra axel och nacke, suck Min whiplash från 2010 som jag har bara på vänstra sidan. Jag blev påkörd en snörik vinter dag i Sandviken först från en volvo och sedan refugen från har snurrat några varv innan.

Nu får jag lov att ta det lugnt och stretcha försiktigt så smärtan inte blir värre. Skit också som om det inte räckte med allt annat. Ja ja, jag får skylla mig själv men jag är den typen av personlighet som alltid tänker. Jag kan själv, klarar mig själv osv…

Måste kanske börja be om hjälp istället för att alltid fixa saker själv. Jag har svårt att be om hjälp för jag känner mig sårbar då. Jag ser mig själv som en stark person som alltid ska fixa saker åt andra och mig själv. Förväntar mig inte hjälp för jag vill inte vara hjälplös och ynklig. Det är därför jag väntar in i det sista med att åka till sjukhuset när mina blodvärden sjunker och måste då till slut få blodtransfusion.. Grrrr

Jag får se när det blir nästa gång hur jag gör med allt omkring detta. Så himla trött på jojo åkandet i ork och livslust. Det är inte roligt att ta emot blod men tacksam att det finns personer som ger av sig själva. Om det inte funnits den möjligheten så har jag varit död flera gånger nu.. Om man nu kan dö flera gånger typ som en katt Nio liv.. ha ha Måste skoja lite annars blir det tungt..