Okategoriserade

Weekend med en tur i roller coastern känslomässigt

Weekend i Stockholm från onsdag till söndag med känslosvallande åkturer inom mig

Måndag morgon och jag är trött från Stockholms äventyret som tog på mig både kroppsligt och mentalt. Tillbaka till vardagen där beslut och tankar som måste landa inom mig nu.

Det blev många känslor som åkte roller coaster under dessa dagar. En sak var jätteroligt för jag fick köra bil som jag saknar mycket samt lite som instruktör till sonens flickvän som inte kört på ett tag. Det blev lite drag på motorvägen.

Igår innan jag åkte tillbaka så blev det en smarrig kaka och ostbricka, slurp.. Fast inte samtidigt..

Fick ta över sonens gamla mobil för han köpt en ny 🙂 fick en Samsung 9 innan har jag använt en Samsung 7. Han köpte en iphone som jag aldrig haft och vill inte ha. Varför vara som alla andra vad är poängen?

Det är mulet idag men inget regn så det blir en promenad efter lunch samt lite stretching och skrivande. Tussilagon lyser gult i dikena och kämpar på i det kalla vädret får mig att tänka på att lysa upp fast det är tufft och kämpigt just nu..

Det händer mycket ute i världen men just nu så har jag bara orkat hålla koll på det som är omkring mig själv. Märker att ålder börjar ta ut sin rätt när jag glömmer vissa namn och en del minnen. Det är bara att gilla läget för det är inte så viktigt att komma ihåg allt samt allas namn, varför??

Egenkärlek är den viktigaste kärleken i vårt liv..