Okategoriserade

När livet går fort och långsamt samtidigt

När jag inte hänger med riktigt i alla svängar utan livet rusar på 

Ibland så händer det turbulenta saker i livet och allt går så snabbt att man står där sedan och tänker… Vad hände egentligen?

Jag är just nu inne i Stockholm och hälsar på yngsta sonen och hans flickvän. Åkte redan i onsdags mot kvällen och på torsdagen så åkte jag in till city själv och flanerade runt i det vackra vädret. Det blev en fika först och senare den första glassen för säsongen på Medborgarplatsen där fiskmåsarna dök lågt så man kunde känna vingslagen strax ovanför huvudet. Tänkte då, bara inte någon får för sig att släppa en skit rakt i huvudet på mig..

Gick över Guldbron vid slussen fortsatte ner mot Gamla stad och tänkte OMG har aldrig sett Stockholm som nu.. Det är så surrealistisk för det är knappt några människor, affärer som är stängda samt lite bilar på gatorna.

Jag gick och njöt av stunden i solskenet och kände hur mycket jag saknat min stad Stockholm. På Drottninggatan så fick jag ett sug av en kopp kaffe så jag svängde in på Espresso House, Det blev en god smörgås också istället för typ onyttig kaka eller något liknande.

Idag är det fredag igen och jag fattar inte hur veckorna springer framåt. Nästan lite skrämmande att tiden går så fort. Men just nu så tar jag en dag i taget och bara är för min hälsa är inte på topp utan det blir att gilla läget och vara tacksam när jag har en bra dag.

Tog en sväng idag också in till city och flanera runt i Gallerian där jag idag tog en prinsessbakelse på Vetekatten där man bara fick sitta en vid varje bord men inga problem för mig jag var på tur helt själv. Jag tycker det är skönt att gå själv för det blir ingen som gnäller eller trampar på mot ett annat mål än man själv vill ibland.

 

Nu är jag tillbaka i Hammarby Sjöstad där de bor och slängt mig på soffan för att vila från alla intryck samt från alla steg som jag tagit samt åkt Tvärbanan och tunnelbanan.