Okategoriserade

Bearbeta sorger och helas är viktigt för att bli frisk i kropp och själ

Kropp och själ går hand i hand och vi behöver då helas på flera plan

Känner en frid inom mig fast det stormar omkring mig med olika saker som behövs tas beslut om samt min hälsa som åker hiss upp och ned. Både psykiskt och fysiskt för det går hand i hand för det är inget separat.

På det så blir det emotionella känslor av glädje, skratt och sorger som jag har på gång att läka. Vissa tar längre tid där jag behöver inse att vissa saker är som de är och jag kan inte ändra på för jag har ingen påverkan på vad andra känner eller hur de uppfattar sina liv.

Det är bara att gilla läget och det har jag gjort men mitt hjärta måste få läka. Vissa dagar så värker det och det känns som hjärtat verkligen gråter.. Låter mig då få ha en dålig dag och vill bara vara ensam ute i naturen för att känna in alltet och för att finna lugnet och balans igen. Att helas tar sin lilla tid och jag vill bli hel och släppa alla sorger och vara mig själv fullt ut som jag aldrig varit i hela mitt liv.

Nu kommer den stunden i mitt liv att få bli hel och leva mitt liv fullt ut den sista tiden jag har kvar..