Okategoriserade

Dansa och sjung när du känner för det.. Livet är för kort för att missa stunder av glädje

Dansa och sjung av glädje när du känner för det 

Fredag och solen värmer även idag så härligt från skyn och fåglarna kvittrar så jag får lust att sjunga och dansa av glädje. Gjorde det igår på min andra promenad för idag så åkte jag och handlade mat.

Kan gärna inte dansa och sjunga loss på bussen eller på väg till mataffären.. Då hade alla trott jag gått på något… Jag har fått den frågan några gånger av svenska personer för jag skrattar och pratar mycket med många gester som jag gör när jag intensivt berättar om något.

Det är så tråkigt att människor reagera så när de möter glada personer i livet. Det är så ovanligt att skratta och visa glädje öppet och det är förmodligen därför de tror att man absolut har tagit eller druckit något..

Jag kan visa känslor utan att behöva berusa mig på något sätt och flera skulle behöva kunna göra det. Att inte ta sig själv så allvarligt utan släppa loss och leva i nuet för vi vet inte vad som händer i nästa minut eller framöver. Lev här och nu

Njut av de små och stora stunderna. Om livet utsätter er för svåra stunder så tänk på att det är inte för evigt utan allt går vidare. Vi lär oss och utvecklas av allt vi går igenom.. Låt dig inte stanna kvar i mörkret med offerkoftan på utan släng av dig den och gå vidare mot nya äventyr.