Okategoriserade

Fredag och mitt mentala går på sparlåga idag

Fredag och helgen börjar snart

Fredag igen och veckorna rinner iväg snabbt och solen håller sig borta. Vad jag längtar efter solen och fint väder. Där solen värmer och man kan få lite färg i ansiktet så att man inte ser ut som ett spöke..

Promenad är bra för hälsan

Känner mig trött och låg idag men gick ut på en snabb promenad så jag blev lite piggare men det mentala går på sparlåga för nu så har jag mycket praktiska saker som måste lira tidsmässigt för att få till en bra tillvaro.

Kontrollbehov ska man undvika

Det är alltid något på gång och vissa saker kan jag inte styra över utan måste ha is i magen och vänta tålmodigt, suck… Det blir bra i slutänden men lite jobbigt när allt håller på. Idag så blir det lite skrivande och fixande med texter eller så somnar jag över tangentbordet.

Önskar alla en trevlig kväll där denna kväll är speciell för vissa “fredagsmys”