Okategoriserade

Livet är som en teaterscen

Oroligheter i Sverige och ute i världen

Det finns så mycket att kommentera om nu för det blir bara mera och mera oroligt ute i samhällena och världen. Mycket är på gång med större förändringar och det blir alltid en massa uppror, dödande och många människor fara illa. Det har varit så tillbaka i tiden och kommer alltid att bli så i framtiden. Vissa generationer får ta smällen andra får dra nytta av det positiva som kan bli och en del skapar nya problem.

Jag tänker mycket på alla som far illa och blir fundersam över mänskligheten och känner en stor trötthet mentalt och kroppsligt. Vill egentligen bara dra mig undan och leva ett lugnt liv från allt. Men jag är en person som har svårt att bara släppa och inte agera eller säga något.

Livet är en teaterscen och vi har huvudrollen

Livet är en enda stor teaterscen där vi har olika roller mot personer som vi har omkring oss och möter under vårt liv. Där vi är regissören i vårt eget liv.. Vi utsätts för saker i livet men det är vi som har beslutet och ansvaret på hur vi agerar och gör.

Ibland behöver vi vägledning och hjälp där det ibland blir bra eller kan bli helt tokigt. Hamnar vi i beroendesituation till andra så kan det gå fel men också bra beror på vad det handlar om. Många behöver en stark sammanhållning till andra och kan då söka sig till olika sammanhang där det går ut på att utnyttja dessa personer eller till och med få dem att begå tokiga saker.