Okategoriserade

Hur blir vår framtid? Kommer vi finnas kvar och finns en B plan om allt skiter sig?

Kunskapskanalen är underhållande om man är en nyfiken person 

Jag gillar att titta på kunskapskanalen på TV där de berättar om saker tillbaka i tiden och framåt samt var vi står när det gäller forskning i många ämnen. Blir så glad av att lära mig något nytt och får ibland också bekräftat vad jag redan visste innan.

Kärnkraftverk, Ja eller Nej

I veckan så lyssnade jag på debatt om kärnkraftverkens framtid i Sverige. Vi behöver mera el än vi har idag samt byta ut det fossila mot något bättre för miljön. Partierna är oense om den frågan och min åsikt är att de måste börja finna en annan lösning än att bygga ut kärnkraftverken. Det jag mest oroar mig för är avfallet som förvaras under jorden typ 8 meter. Det finns högriskavfall och lågriskavfall som förvaras i olika förvaringar. Vet inte om jag minns rätt men har för mig att jag läst att vi även tar emot avfall från andra länder.

Pengar styr som vanligt och inte det bästa för naturen, mänskligheten eller vår överlevnad. De tänker kortsiktigt som har möjlighet till att påverka vår framtid och lämnar en planet i katastrofläge till alla nästa generationer. De borde skämmas att de inte kan lösa och ta fram ett bättre alternativ. Det finns andra alternativ men det handlar alltid om pengar, makt mellan länder och makthavare. De struntar fullständigt i att tänka på de som ska ta över och leva vidare med sämre förutsättningar på vår planet.

Eller har de redan tänkt ut en B plan om allt skiter sig… En som de redan jobbar på eller???? En sak är säker och det är att vi den lilla människan aldrig får veta vad de håller på med.. Vi jobbar på och stretar på med vardagslivet med det vanliga livet om att helt enkelt att överleva och få livet att gå ihop.

Att vara en visionär är inte roligt alla gånger

Jag är en person som kan se in i framtiden och jag har fått visioner om en del saker som kommer hända i framtiden och allt är inte roligt att veta. En del är fantastiska för vi kommer få en annan typ av sjukvård och i den frågan så kommer mycket att förändras 🙂 Det kommer handla mera om friskvård att bygga upp våra kroppar i ett tidigt stadium i livet. De som lever längre fram kommer titta tillbaka och tänka omg vad vi misshandlade patienter förr..

Genetiken är vår nya framtid inom vården

Genteknik kommer bli framtiden och tänkte ok nu har det börjat när två kvinnor fick Nobelpriset för gensaxen… Där de kan klippa och klistra i vårt genom och ändra på våra förutsättningar när det gäller genetiska sjukdomar osv..

Vi kommer bli halv robotiserade och det kan låta skrämmande och hisnande för människor idag men en utveckling som vi redan har börjat resan på. I dagsläget så omprogrammeras våra hjärnor redan nu med all it teknik som vi använder.

Det tar tid att förklara men gå in och läs på om hur våra hjärnor påverkas av vardagens “verktyg” vi använder i vår vardag.. Läs forskningsresultat och texter från medicinska resultat. Forskarna vet inte idag hur vi kommer skadas eller påverkas fullt ut för det finns inga resultat ännu och då pga tiden. Det kommer bara tiden utvisa framöver.