Okategoriserade

Långtidssjukskriven och konsten att behålla sitt egenvärde

Åter måndag och en ny vecka  startaronline

Det är måndag åter och en ny vecka som tickar igång för de flesta. Vissa vilar efter arbetat hela helgen och har andra tidsintervaller.

Långtidssjukskriven och konsten att behålla sitt egenvärde 

Jag som är sjukskriven och varit det ett tag kan ibland bli lite dygnsvild. Men jag följer veckorna och dagarna och håller en tidsrytm som när jag jobbade. Det är viktigt för att få en bra tillvaro och inte tappa bort sig själv och sitt egenvärde.

Tomma kontor i framtiden

Lyssnar på Forum på TV om olika ämnen och ett är om hur vi tror och kommer skapa ett nytt arbetssätt i framtiden som covid blev startskott till. Jag tror att det blir många tomma kontor i framtiden för att hela sättet att arbeta framöver blir så förändrat.

De kan då bygga om kontoren till boenden för det behövs mera lägenheter till folket så att bostadskön sjunker. Det är tufft att hitta boenden och få förstahandskontrakt oftast blir det andrahandskontrakt. Alla har faktiskt inte möjlighet att köpa dyra bostäder där vi nu i dagsläge måste lägga 15% av köpeskillingen. Alltså inte topp belåna boendet utan sparat ihop dessa pengar.

                       Trött på alla måsten i livet kaffe online

Är så trött på alla måsten som livet innebär där alla ska följa den vanliga mallen. Det känns skönt att inte vara ung längre utan kan ta allt med ro. Jag har liksom gjort de viktigaste delarna i livet och kan bara chilla nu..