Okategoriserade

Covid-19 eller vanlig förkylning tiden får utvisa

Nu så ligger jag i sängen sjuk, Covid-19 eller vanlig förkylning

Nu så ligger jag i sängen med 39 graders feber och det är andra dagen. Insjuknandet kom smygandes igår men jag hann med en kort promenad på förmiddagen i solskenet.

Jag satte mig ner och njut av stunden och fick verkligen en härlig vårkänsla men jag kände redan då att kroppen var på väg att bli sjuk. Jag har längtat efter solen så jag pressade mig till att gå ut och få lite D-vitaminer. Vet inte om det är en vanlig förkylning eller covid-19 men jag hoppas att det är covid och att det blir en lindrig variant och med det så får min kropp antikroppar.

Orkar inte skriva så mycket utan får ligga i sängen och ta det lugnt. Titta på något spännande eller komedi så jag får skratta för det höjer de goda hormonerna. Jag ska meditera också och lyssna på meditationsmusik.

Ta hand om er alla där ute i vimlet