Okategoriserade

Söndagens underhållning blev promenad, fika och dans

Söndags blues tempo kungahuset

Det är söndag igen och helgen snart över och jag tog en promenad med fika och en semla. Relaxade och bara njöt av stunden. Klappa mig själv på axeln att jag klarat av vissa saker och går vidare i livet med ett ödmjukt leende på läpparna.

Dansa är upplyftande och ger glädje inom kropp och själ

På väg tillbaka så lyssnade jag på musik och små dansade fram längs med gångvägen. Idag känns det att våren är på intågande och det känns härligt inombords.

Jag längtar så efter att få gå ut och dansa.. visst kan man dansa hemma men det är inte samma sak. Det är en bra konditionsträning samtidigt ger det mig en kick med goda hormoner för jag ler inombords när jag får röra mig till rytmisk musik. Min ork har inte varit på topp på länge så det beror på det också att jag inte har dansat något på ett tag. Kommer ta upp min magdans när orken är tillbaka..

Insikter är bra att komma fram till för sin egen personliga utveckling

Jag har kommit fram till mera insikter och saker om mig själv som person och hur jag vill skapa mitt liv framöver. Hoppas att min hälsa hänger med mig så jag kan skapa en bättre framtid.

Hoppas covid-19 klingar av mot våren och sommaren

Våren och sommaren står inför vår dörr och förhoppningsvis så kommer covid att klinga av så vi får börja leva mera normalt. Mänskligheten behöver få uppleva närhet och kontakt med andra för vi är flockdjur och behöver flocken för att känna tillit och trygghet.

Träna hemma räcker man behöver inte gå till ett dyrt gym

Jag har även börjat små träna med att bara lyfta min egen kroppsvikt hemma och stretcha som är viktigt för en god hälsa.

Önskar en underbar söndag till alla medresenärer på vår vackra planet jorden som vi fått att förvalta som vi måste börja sköta och uppskatta bättre.