Okategoriserade

Ska du renovera ?

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Golv.se

Ska du renovera ?

På sociala medier har info gått ut med att det är många som idag jobbar hemma också är mer intresserade av sina hem. Våren är i antågande och många planerar vad man vill göra ute i trädgård och rabatter. Men många planerar också att renovera och ordna i sina hem.

Golv

Att renovera inomhus kräver lite planering från början till slut. Ditt golv är något som används dagligen och syns så fort man kliver in genom dörren. Och det är något som man inte renoverar så ofta.

Efter flytt av möbler eller nya inköp kanske inte ditt nuvarande golv passar in längre i rummet. Du kanske vill ha en ny färg på ditt golv. Eller byta golvet pga att det blivit märken efter möbler och sol.

K3Golv.se kan hjälpa dig med både råd av golv, offert och inläggning eller slipning av ditt golv. Dom hjälper dig som bor eller jobbar i Stockholm och i Uppsala.

renovera

Är du osäker på vilket golv du ska välja kan du få ett hembesök av en erfaren hantverkare. Då kan du visa rummet som du vill byta golv i och du får råd om vilket golv som passar. Efter besöket få du en offert med pris inklusive moms så du exakt ser vad du kommer att betala. om du har rätt till ROTavdrag dras det av direkt på din faktura.

På grund av att vi fortfarande är i en pandemi kan hembesöket också ersättas med telefon- eller videosamtal eller via mail och foton.

K3 Golv gör så att du får ett lättskött och skönt golv att gå på. Du får hjälp med färg och mönster efter dina önskemål och idéer tillsammans. Eller kanske ett klickgolv. Men du kan också få hjälp med att slipa ditt befintliga golv eller trappa. Men också att laga dessa vid behov.