Okategoriserade

Sluta vanhelga våra kyrkor och kyrkogårdar där ni stör de dödas frid. Varför gör ni det?

Kontrollerade mina blodvärden idag

Idag så var jag en sväng till labbet för att kontrollera mina värden som börjar se bättre ut men inte helt ok ännu. Det var kallt så det blev leggings igen under byxorna när det bar iväg med bussen. Där munskyddet satt tajt över mun och näsa som jag nu börjar bli van med att använda. Börjar förstå hur beslöjade kvinnor känner sig när de inte behöver visa sitt ansikte. Nu under vintertiden så är det ok att använda det för det värmer ansiktet från de iskalla vindarna.

Vanhelgar våra kyrkogårdar och stör friden

Lyssna på nyheterna och börjar känna en ilska och uppgivenhet. Vad håller folket på med? Nu börjar kristna bli hatobjekt och våra kyrkogårdar och kyrkor börjar bli attackerade. Varför?

Mänskligheten vill bråka allmänt och göra uppror och då vänder dig sig emot andra grupper som de själva inte tillhör utan motsatta grupperingar. I det stora hela så handlar det inte om religioner utan om makt, respekt och vem som ska styra i samhällena och landet.

Om man väljer att lämna sitt land så inbegriper det förändringar i sitt liv. De flyr från länder som inte fungerar bra politiskt osv. Varför då opponera sig mot det nya landets struktur, religion och politik. Där vi varit kristna sedan en lång tid tillbaka där vi även varit katoliker som Kung Gustav Vasa tog bort på 1500 talet. Tack och lov säger jag då som inte tillhör någon religion.

Innan så trodde vi på Asagudar under vikingatiden tills munkarna kom upp till norden och omvände oss nordbor till att bli kristna.

De som kommer hit från länder för de far illa i sina och vill ha ett bättre liv här i norden

De som kommit den närmsta tiden till Sverige och tycker att deras liv och leverne inte fungerar så bra. De kan välja att återvända och leva det livet som de tycker fungerar bättre när det kommer till religioner och politik. Sverige är ett litet land men med en stolthet som vi måste bevara..

Vanhelga dödas gravar på våra kristna kyrkogårdar är ett stort övertramp

Men mobben går ut på gatorna och vandaliserar och förstör men va sjutton vill de uppnå här i Sverige? Att gå in på kyrkogårdar och vandalisera är verkligen att häda över de döda. De ska tänka på att de spelar ingen roll vilken religion det än handlar om utan de vanhedrar de dödas frid. Hur skulle de reagera om deras käras gravar vandaliserades?

Lämna respekt till de som vandrat här på jorden och lämnat fotavtryck i historien. Det spelar ingen roll vilken religion de föddes in i beroende på vilket land. Har vi fri vilja att från när vi är barn att välja tro och hur vi ska leva? Nej, vi påtvingas en religion och seder.

Vill de att vi ska ändra religion för att anpassa deras tro och utplåna vår egen historia och kultur. Någon måtta får det vara. Visst vi hjälper människor från andra länder men vårt land är vårt land och det är vår kultur och religion som gäller i landet. De som kommer får gärna idka sin religion och kulturella ritualer men inte ändra våra seder osv.

Sverige är ett vackert och strukturerat land som hjälper de svaga och utsatta. Låt oss inte i framtiden ångra djupt att vi var för snälla, dumma och naiva. Tyvärr så tror jag att det kommer eskalera ute i samhällena när vissa har fått nog och börjar bråka öppet ute på gatorna tillbaka.

Undrar om politikerna är medvetna om denna problematik eller om de satt på ögonbindel och öronproppar. För de är bara intresserade av att smila till sig röster och inte se den nakna sanningen som pågår utanför riksdagens dörr. Den verkliga världen som vi vanliga människor försöker leva.

Det behövs en stark ledare för att styra upp ett lands som håller på att åka rutschkana ner i en avgrund där ekonomin, arbetslösheten, kriminaliteten för unga och äldre samt skolorna håller på att rasa totalt. Allt håller på att spåra ur och det här förbaskade viruset gör så att allt gasas på i ett snabbare tempo.

De behövs krafttag i många frågor om vi ska rädda och styra upp vårt land. Så att alla som bor här får ett lugnare och mera strukturerat liv. Blunda inte längre politiker och tro att det ändrar sig till det bättre av sig själv.

VAKNA OCH AGERA INNAN DET ÄR FÖR SENT