Okategoriserade

Blir fort arg nu för tiden och det är inte bra för min kropp som är överkänslig för stress

Blir så arg fort nu för tiden och det är inte bra för min hälsa

Igår så hände det en sak som fick mig att bli så irriterad, frustrerad och arg.Precis det som jag inte bör utsätta min kropp för nu.

Mina stresshormoner som är överkänsliga får min kropp i larmberedskap fort och det tär på min kropp. Mina järnvärden och hb är dåliga fortfarande så jag blir svimfärdig när jag blir arg pga att mitt blodtryck och puls höjs.

Det som har också hänt i mitt liv är att jag blir arg fort som jag inte gjorde förut. Jag har haft mera tålamod och mera lugn inom mig men nu så är jag lättretlig, suck Det beror nog på att min kropp mår inte bra och det speglar sig då i psyket. För det går hand i hand och inte separata orsaker.

Det blir bättre framöver 🙂 jag försöker alltid se saker i nytt ljus och ta hand om alla dagar. Där vissa känns helt ok och vissa dagar så gråter jag. Min uthållighet är låg men just nu så går det åt rätt håll..

Imorgon så ska jag åka och ta nya prover och då på fastande mage. Finns risk att jag svimmar då för jag är också insulinkänslig. Ligger i riskgruppen för att få diabetes 2 för jag fick dåliga värden under min första graviditet. Läkarna sa om du missköter din hälsa och blir överviktig när du blir äldre så är den inte fråga om jag får det utan mera när.

Det är inte kul att bli äldre när kroppen strejker och krånglar. Men det är livets cykler vi föds, vi lever och vi dör..