Okategoriserade

Minkpäls är vackrats på den rätta ägaren och det är djuret MINK

Minkfarmar borde stängas för alltid tycker jag

Igår så pratade de om på nyheterna att de för tillfället stoppar Minkfarmar att ha uppfödning och det är bra. Jag tycker däremot att de kan stoppa det för alltid för det är en otrolig hemsk uppfödning. De får leva i trånga utrymmen där golvet består av galler och så långt ifrån en normal miljö man kan komma.

De avlivas genom att stoppas i en låda där de gasas ihjäl med koldioxid som används i slakthus på andra djur när de ska avlivas. Där de får lida för det tar tid och de upplever trauma innan de avslutar sina liv.

Jag kan inte förstå att kvinnor samt även män vill gå omkring i en päls eller bara typ en kraga eller annan dekor från dessa djur som lever ett onaturligt liv och får plågas till döds. Bara för att de vill visa upp sig i en vacker päls som är vackrast på ägarens kropp som är minken.

Sluta köp dessa produkter så finns det ingen marknad. Vem vill egentligen ha en sådan päls i dessa dagar? Att de inte skäms för sitt habegär och för att vilja synas med dessa klädnader..