Okategoriserade

Tränare använd inte din auktoritet till att begå sexrealterade illdåd mot minderåriga

Tränare eller andra vuxna som utnyttjar barn och ungdomar sexuellt genom sitt övertag

Busväder idag men det blev en kort promenad för orken var inte med mig idag och det blev extra tungt att pulsa omkring på oplogade ytor.

Igår var jag rätt trött på kvällen så TV:n rullade på och jag lyssnade och tittade till mellan varven. Programmet handlade om hur unga personer blir utnyttjade av sina tränare inom alla typer av sporter samt de nämnde även inom Katolska kyrkan.

Jag har skrivit om det tidigare att barn och unga personer blir utnyttjade av vuxna som använder sig av sitt övertag som deras tränare eller en annan auktoritet inom samhället.

Jag blir så upprörd och bestört av hur de vuxna tar sig den friheten och anser sig ha rätt att begå dessa illdåd och då inte en gång utan systematiskt utnyttja dessa unga personer. Förstår inte detta tvång och sjuka beteende?? Vad är sexigt med en barnkropp??

Vad har blivit fel i dessa personers hjärnor och psyken när de går på barn som far så illa och får leva sina liv med trasiga själar efter dessa upplevelser. De ska få vara barn och njuta av den tiden och först få uppleva sex när de känner sig mogna för det.

Hur kan vi/världen ändra på denna sjuka handling som vissa vuxna begår och få bort den stora barnporrverksamhet som finns idag. Det är så sorgligt och med internet så blir det ännu värre för de unga och det är de vuxnas eldorado i att välja och vraka.

Om du lever med ett sådant begär gå och få hjälp för inget barn ska behöva lida i hela sitt liv för att någon vill ha lite trevligt korta stunder i livet. Barn är inget tidsfördriv eller sexleksaker för de vuxnas sexbehov.