Okategoriserade

Slakterierna är en plats för djurplågeri med ingen värdig hantering

Djurhanteringen på slakterier är inte den bästa

Jag har själv varit på den största i Stockholm på 80 talet och det var ingen rolig upplevelse

OMG såg nu på morgonen bilder från ett slakteri i skåne på TV4. Det är ett slakteri undrar hur är. det på andra? Lika illa eller? Det är därför jag inte äter så mycket kött som min kropp egentligen behöver för mina blodvärden. Om man sätter in sig i detta ämne och tänker på hanteringen som de stackars djuren utsätts för så vill man inte äta kött efter det. Jag är nästan vegetarian men det påverkar inte den förskräckliga hantering djuren utsätts för. Vi konsumenter behöver se över våra inköp samt starta nya organisationer som behövs för att styra upp dessa djurplågeri de håller på med ute på slakterierna.

Vi överproduceras produkter och djuren får lida för att vi ska äta oss feta. Läs på produkterna vad som finns i även de så kallade ekologiska. Näringen som är så viktigt för oss för hur vår mage mår påverkar vår psykiska hälsa. Har vi en balanserad och god mathållning så får vi en mera balanserad hjärnaktivitet.

Japp idag och några dagar framöver så blir det lite skrivande och fixande innan jag blir mindre aktiv för orken tryter.

Ta hand om er och gör det bästa av livet och njut av stunderna. De stora och även de små stunderna..