Okategoriserade

Donald Trump vad håller du på med? Väx upp och inse att du förlorade valet..

Donald varför detta skådespel?

Igår när jag tittade på tv så piper min mobil och jag kontrollerar vad.. När jag ser vad så tänker jag men herreGud.

Donald Trump har orsakat rabalder igen att han inte skäms vuxna mannen. Men som jag sagt förut så har han ett omoget beteende som ett stort barn. Det värsta är att han verkligen tror på valfusk för att förlora kan han ju inte göra. En dålig förlorare som inte kan inse eller vill ta till sig att han förlorade faktiskt valet.

Han sa att det skulle hända något till den 6 januari men detta är så lågt och liknar mer ett försök till en kupp.. Hur kunde anhängarna komma så långt innan de fick motstånd? Hur var det med säkerheten den dagen? 4 personer fick sätta livet till samt några skadade. Undrar om de tycker att det var värt det.

Nu är hans twitter konto nedstängt i 12 timmar och om han inte tar bort vissa inlägg så raderar de hans konto. Helt sjukt att de ska behöva göra det till en högt uppsatt person i världen.

Men han är en man men mycket issues och tänker inte rationellt och sunt med en vuxen persons tänk..

Det här med att förstå handling till konsekvenser fullt ut. En farlig man inom politiken som kan skapa hat, oreda och få corona att spridas ännu mera. En man som bara tänker på sig själv och inte det bästa för folket i USA..