Okategoriserade

Existentiella frågor är ett djupdyk i vårt inre

Att skriva och dela med mig av mina tankar och kunskaper är något som får mig att må bra

Jag har nu haft min blogg i över två år och  tänkt ibland att varför hålla på och skriva? Ibland har jag haft funderingar på att sluta men tycker om att skriva och dela med mig av mina tankar om livet samt mycket annat.

Det blir att jag fortsätter med skrivandet ett tag till men jag har också funderingar på andra projekt. Vi får se hur det blir och jag kommer berätta här om jag drar igång något annat. Vill mycket men hälsan kommer först och mitt fokus ligger där i första hand men jag vet att jag mår bra av att dela med mig av allt som bubblar inom mig av kunskap, erfarenheter och min nyfikenhet på livet..

Livet och vår närvaro här på jorden är så mycket större än vad vi kan se och uppfatta med våra fem sinnen. Jag har nämnt det tidigare att allt är ett det finns inga gränser. Det är vi som satt gränser för att skapa en förståelig tillvaro för alla människor. Alla har inte förmågan eller intresse av att förstå de existentiella frågorna.

De lever enkla liv och skapar en tillvaro som de är nöjda med men det håller på att förändras för många blir mera och mera intresserade för de inser att vi går mot en annan tillvaro.

Vad vi än gör så kommer framtida befolkning inte ifrån det nya livet som kommer nu i högt tempo. Covid-19 som skapar och skapat förändringar i vår samhälls konstruktur är början på den nya tiden. Ett nytt tänk där vissa saker kommer finnas kvar när viruset drar sig tillbaka Men det är inte sista gången utan jag tror det kommer flera virus i framtiden med likasinnade efterföljder.

Bakterier och virus är en del av vår skapelse som vi lever i symbios med utan dem så skulle inte allt kunna existera som det gör. Allt är skapt för att behålla en balans som vi har petat för mycket i nu på många håll. Berättar mera om det en annan dag som är så intressant och lärorikt att förstå och veta om.

Vår skapelse jorden i universum