Okategoriserade

Donald Trump nu är det dags att inse fakta… Du förlorade så gå och låt Joe Biden ta över som majoriteten valde

Trump inse fakta och lämna din post med värdighet men nej då. Han trilskas som ett barn

Annandagen och ljuset har lämnat för dagen och ljusen glittrar i fönstren och i hemmen. Det känns härligt att veta att det blir ljusare och ljusare nu…

Tänker på världen allmänt och hur det är för vissa personer där ute. Plötsligt i mina tankar så dyker Donald Trump upp och jag suckar djupt. För jag tänker på hur han kämpar in i det sista för att få igenom att det varit valfusk. Enligt media så beter hans sig illa mot andra och vem förlorar i långa loppet om inte han själv på sitt enfaldiga barnsliga beteende..

Han är som ett stort barn som är en dålig förlorare men denna man är inte grannens unge eller en jobbig klasskompis utan en man med makt. Hur kan han hålla på?? Förstår han inte att han blir pinsam när han envist vill påskina att det är valfusk. Han måste inse att han kan faktiskt förlora och släppa och gå vidare.. Livet består inte av att alltid vinna, vara bäst och utplåna andra för sin egen vinning. Att han kom till makten och vita huset var inte på grund av eget arbete utan andra krafter bakom.

De som har stort inflytande såg till att han fick en motståndare som de visste skulle ha sämre förutsättningar i USA. Amerika är inte redo för en kvinnlig president ännu för i vissa delstater så är de kvar i det förgångna när det gäller kvinnans roll. Speciellt de som är väldigt kristna och i vissa stater har kyrkan stor makt.

I alla fall så är det skrämmande lite grann för vad kommer han gör nu när dagarna går och det kommer närmare den 6 januari. Vad kommer han göra de sistan dagarna?? Han kommer inte göra det lätt för Joe Biden att tillträda utan han kommer krångla in i det sista.

USA har stort inflytande ute i världen så allas ögon kommer rikta sig mot vita huset och händelserna nu inför den 6 januari och tills Joe Biden har svurit eden som den nya presidenten för USA för 4 år framåt. Han blir den 46 presidenten sedan begynnelsen av denna inrättning.