Okategoriserade

“Fader” vår skapare hjälp oss finna inre ro och kärlek i våra hjärtan som sprider sig ut i världen

Reflektion över tillvaron och vad vi kan göra för att påverka en bättre framtid tillsammans

Juldagen och en dag för reflektion av livet och allt som händer ute i världen. 2020 kommer gå till världshistorien pga Covid-19 där lilla Sverige fått många blickar på sig och kommentarer om hur vi har skött pandemin i vårt avlånga kalla land.

Idag så var det vitt på marken när jag vaknade i morse och tänkte en vit “juldag” fick vi i alla fall här i Uppsala. Just nu så singlar dansande vita snöflingor ner från skyn som fyller på snön på marken.

Jag tar det lugnt och chillar idag också med olika saker som jag tycker om att göra. Nu är det inte många dagar kvar i Uppsala så nu är det nedräkning. Känner en lättnad men samtidigt en liten sorgsenhet för jag har fått uppleva fina saker samtidigt jätte jobbiga under dessa år. Hållt på och förlorat livet några gånger. Mött härliga personer samt även andra personligheter där alla har lämnat ett minne som jag tar med mig. Det blev 5 år i Uppsala för jag flyttade hit januari 2016.

Önskar alla en god fortsättning på julen för er som firar dessa dagar. Till alla önskar jag en god fortsättning på året ta väl hand om er och njut av stunderna och minuterna. Nuet är skapelsens tid…

Släpp gårdagen och se med hopp och kärlek på framtiden. Älska dig för den du är med en acceptans om att du är du och att vi alla är olika och det gör att vi går framåt i en färgrik omvärld.

Fader “Vår skapare” låtom oss tillsammans förankra tro, hopp och kärlek till oss själva i våra hjärtan och sedan sprida denna känsla ut i världen och universum.

Allt vi tänker och känner inom oss skapar vår inre och yttre värld. Vill vi få en förändring i världen så måste vi börja med oss själva först.