Okategoriserade

Ilska som ett knytnävsslag rakt i mellangärdet utan att passera intellektet. En chock upplevelse för mig..

När ilskan tar över förståndet försvinner för en stund

Lördagen blev en tur ned till mataffären med munskydd och jag kände mig redan innan lite konstig i kroppen. Jag gick ner till city och på väg in i affären så tog jag på mig munskyddet och när jag går omkring så känner jag att min ork sjunker drastiskt. Det blir bara tyngre och tyngre att andas men jag har lärt mig hur jag ska undvika att svimma efter alla mina låga hb erfarenheter. Satte mig ner efter och tog en chokladbit som jag köpt.

Så det blev bussen hem på darriga ben och när jag sitter där med mitt munskydd samt några till som lyssnat på rekommendationerna och bussen ska precis lämna station. Då bankar en arg liten tant på dörren längst fram och chauffören öppnar.

Ur henne flödar det en massa beklagande om att bussen inte visar vilken buss det är.. Typ med siffran osv men det gör ju det så jag vet inte vad hon svamlade om. Men hon säger en sak som får mig att trigga igång en ilska inom mig som blir som ett knytnävsslag rakt i mellangärdet.

Hon sa typ efter beklagande om buss nummer visning att hon var från Polen och bott i Sverige i 50 år. Det hon sedan sa fick min kropp att slå larm… Svenskarna är knäppa..

Jag blev tokarg och aldrig upplevt en sådan ilska som överrumplade mig totalt. Jag brukar bli arg först stegvis och då mera från den intellektuella nivån. Den här blev instinktivt och okontrollerat och jag tänkte gå fram men vi får inte passera chauffören och jag mådde skit så då hade jag nog svimmat.

Jag fick ta till alla mina verktyg jag har för att klara situationen och för att klara av bussresan samt att ta mig tillbaka utan att svimma med en tung ryggsäck. Vad händer när jag ska gå av??? Då stannar inte chauffören på hållplatsen där vi är flera som vill gå av.

Jag ryter till högt STANNA han rullar vidare jag ropar högre Ursäkta men vi vill faktiskt gå av. Jag är den enda som ropar och vi är 5 personer som går av och då får vi kliva av efter stationen. Suck Chauffören måste haft en dålig dag samt kanske tog illa vid sig när den där tanten stod och skrek.

Denna julstress får många människor att flippa ur plus på det viruset som skapar ännu mera förvirring och stress.. Tror självaste tomten är stressad , ho ho

Känner mig inte på topp efter jag vilat ut efter min fikastund. Funderar också på hur överrumplad jag blev av min attack av ilska. Har aldrig känt ilska på detta sätt och jag fick uppleva hur de personer har det som alltid har dessa ilskna utbrott som ett knytnävsslag i magen som tar över dem.

Hoppas det var första och sista gången det hände för det var inte roligt och en väldigt jobbig känsla i kroppen. Min kropp kanske reagera så för jag kände mig dålig och den basala överlevnadsinstinkten tog över.