Okategoriserade

Barnporr och utnyttjande av barn är en av de mest avskyvärda beteende bland mänskligheten i mina ögon

Utnyttjande av barn är en avskyvärd handling av vuxna

Ytterligare en dag utan sol, suck det var länge sedan vi såg solen och dåligt med utsikter framöver att få njuta av solsken. Var ned på stan idag i två olika ärenden och tog bussen båda gångerna. Idag så satte jag på mig munskydd för vill verkligen inte bli dålig nu när jag behöver stå på benen tills i alla fall några dagar in på nya året.

Idag så vill jag nämna att jag blir så arg på vuxna personer som utnyttjar barn och då pratar vi verkligen om barn. Blöjbarn i detta fall när en nära anhörig till föräldrarna hjälpte till med att byta blöja. Osäker hur relationen var till föräldrarna men tydligen någon som de hade tillit till. Han fotograferar barnet under blöjbytet och vad han gjorde mera framkom inte. I hans dator i hemmet så hade han en massa barnporr.

Nu i nyheterna så har det framkommit att två manliga politiker har varit tillsammans med män som har utnyttjat barn och till och med blivit straffade. De levde vidare med dessa män fast de utnyttjat barn. Det är tydligen mera vanligt än man kan tro eller vill verkligen tro på. Det är något riktigt radikalt fel på dessa personer som blir sexuellt upphetsade av oskyldiga små barns kroppar. Hur tror de att barnen uppfattar deras grovt utvecklade kön samt tvingade att begå något som de inte ska behöva tänka på förrän de blir typ tonåringar och könshormonerna sätter igång.

De ska få leka och få vara bara barn och inte ta ansvar för de vuxnas sexliv. Jag blir så beklämd av att höra dessa historier och undrar verkligen vad som gått snett i deras liv. Hört från en psykeatriker att pendofeli inte går att bota och känner mig tyngd i hjärtat.

De ska bli kemiskt kastrerade eller kirurgiskt om de inte kan hålla sig borta utan fortsätter med sitt destruktiva beteende. Varför ska någons sexdrift få förstöra många människors liv?

Om någon känner denna lust gå och få hjälp låt inte ditt ego få härja fritt och skada andra för du vill ha en sexstund för tillfället. Där du inte ens kommer ihåg barnet utan bara din egen njutning..