Okategoriserade

Omkullvräkta gravstenar hur lågt kan man sjunka som människa?

Kyrkogårdar är en viloplats för de döda och ingen lekplats för urtråkade ungdomar

Torsdag och dagarna lunkar på med stora steg mot ett nytt år som jag verkligen hoppas blir bättre för alla människor.

Ögnade igenom nyheterna och fann en nyhet som jag bara kände…. Men herre Gud vad håller ungdomarna på med??? Förmodligen ungdomar för om det är vuxna så blir jag chockad och bestört..

Det är gravstenar som blivit omkullvälta på en kyrkogård i Solna, Stockholm.. Inget som säger varför de utfört denna handling eller typ lämnat något för att visa sina åsikter. Då blir det fria tolkningar av media och folket. Jag undrar om det handlar om att gå emot den kristna läran och då är det krafttag som behövs i hela landet. Sveriges statsreligion är Kristendom och därmed ett kristet land med inriktning protestantism och ska respekteras punkt slut.

Vad är poängen med att begå ett sådant brott. Att skända gravar är ett så lågt vattenmärke och jag skulle vilja prata med dessa människor. Vi har i landet nu fått många personer med olika religioner och inriktningar på kristendom och vi kan faktiskt leva sida vid sida men vår statsreligion i Sverige är Kristendom.

Jag vill förstå varför de tycker att de har rätt att gå på de dödas plats som är ett fridfullt ställe där de sörjande ska kunna gå för att hedra de bortgångna och för att läka sin sorg.

De som utfört eländet ska ställas inför de anhöriga och förklara sig och be om ursäkt samt städa upp på kyrkogården under sträng bevakning. Det är ett bättre straff än vad som det blir nu om de åker fast. De är troligt väldigt unga kanske inte ens straffmyndiga och det blir socialen bara som tar hand om dem.

Typ betyder inget i deras ögon för de sitter oftast kvinnor som jobbar inom socialen som säger fy fy inte bra och sedan curlar vidare… Är insatt i vad som händer med ungdomar som begår brott i unga år…

Det behövs andra rutiner samt åtgärder och då inte ett daltande.. De är förvirrade och uttråkade av den grå vardagen där de inte behöver tänka på krig och elände utanför sin dörr samt att vara utan mat. Kämpa för överlevnad för dagen..