Okategoriserade

Det är ett samspel mellan hjärnan och hjärtat som ger oss alla intryck

Många viktiga aspekter i livet som påverkar hur vi uppfattar livet och hur vi kan göra för att få ett bättre liv

Idag lägger jag in ett youtube klipp där Gregg Braden pratar om flera aspekter på hur vi lever våra liv. Hur vi tänker, vilka ord vi väljer att tala med och att hjärtat är inte bara en mekanisk pump i kroppen. Utan vi känner in allt omkring oss och det är ett samspel mellan hjärnan och hjärtat om alla intryck.

Hur viktig vår andning är för att få hjälp med hur vi mår i kropp och psyke. Vi kan med att andas annorlunda lura hjärnan och kroppen att lugna ned sig att det finns ingen fara osv.. Andningen är en viktig del som vi kan använda för att få hjälp med att hantera oss själva och börja må bättre.

Han pratar även om orden och tar då upp religiösa termer från olika religioner. Men det är orden i sig som påverkar. Han tar även upp om att allt är ett och allt består av olika energier, hertz. Allt vi tänker, vilka ord vi använder, känner inom oss och hur vi agerar mot varandra påverkar helheten i vår skapelse som är vår värld.

Vill rekommendera att lyssna på honom 🙂

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=pWS8fcSC1_A[/embedyt]