Okategoriserade

Terrorattacker är ett svar på att något är riktigt felhanterat av de stora nationerna.

Varför händer det terrorattacker ute i världen?

Tittade på en serie igår om risk för en terrorattack och tänker på att det inte är så konstigt att det blir reaktioner på allt som händer. Där det blir som vanligt personer med olika personlighetsdrag som dras till ytterligheter och gillar spänning och att skapa oreda.

Terrorattacker som sker ute i världen finns det alltid en anledning varför det händer och många oskyldiga drabbas av vad andra på höga poster tycker till om och agerar efter. Det bygger upp mycket hat och rädslor ute i världen.

En sak som många inte vet om eller hänger inte med på är att de som vann kriget i Europa vid 1:a och 2:a världskrigen är vad de har skapat i eftertid. De har skapat nya länder, flyttat på gränser, eliminerat folkgrupper, dödat oskyldiga vid raider osv. Många saker har hänt och händer där mycket mörkas och vrids till en annan sanning.

Det är självklart att det blir reaktioner när vissa nationer begår dessa stora förändringar. Vi har ingen vetskap av allt som sker men ibland så gör de filmer på saker som hänt men är det hela sanningar vi får veta då? Tror inte det…

Det vi ska vara medvetna om att de som har stort inflytande i världsekonomin har även en stor påverkan på allt som sker. Där de även äger mediebolag så vad vi får veta är färgat för att passa in i deras utvalda väg de vill att det ska ske..

Det är alltid många oskyldiga som drabbas som de inte bryr sig ett dugg om utan pengar, makt och att visa sina vassa tänder för sina fiender.

Vilken värld vi har skapat till oss? Vi behöver en förnyelse för att styra upp allt vi misskött hittills och då inom många områden. Vad lämnar vi till våra barn och alla generationer framöver..

Vilken värld vill vi lämna efter oss??