Okategoriserade

De som styr i världen använder sig av dagens teknik och utnyttjar vårt flockbeteende för att driva oss dit de vill.

Vaccinera sig eller inte?

Det här med vaccinationen som kommer igång nu har jag många funderingar kring. Jag tänker inte vaccinera mig för jag har en aning om att viruset muterar sig så att det är inte tillräckligt skyddande. Vaccinet kan också ge biverkningar som ger sådana skador som man får leva med sedan som det hände vid ett annat vaccin.

Det som kan bli problem är att vissa länder kanske kräver att man ska vara vaccinerad för att få besöka. Jag får låta bli då att resa 🙁 det är ändå inte aktuellt i mitt liv just nu. Ute i världen så finns det många som är emot vaccinationer med all rätt. Vi har ingen aning om vad läkemedelsbolagen stoppar i dosen för övrigt.

Detta virus som kom nu har vi ingen aning om vart det egentligen började och hur det uppkom. Media kommer inte alltid med sanningen utan det som de vill att vi ska tro på. De som vill berätta sanningen kan bli eliminerade och tystade.

De som egentligen styr världen äger de största bolagen och de har kontrollen över läkemedelsbolagen, banker, oljebolag, matindustrin, media med mera där de kan vrida till exakt vad de vill ska komma ut.

De styr oss och de vet exakt hur de ska göra samt använder vår svagaste punkt. Vår starkaste instinkt som vi har är överlevnad där våra rädslor får oss att gå åt det hållet som de vill att flocken ska göra.

De ser oss som de dumma fåren som springer åt samma håll och drivs på framåt av en fåraherde med en hund som man kan symbolisera är faran som får våra rädslor att agera. Flockbeteendet vi har som de utnyttjar till fullo..

De skapar teknik som AI, algoritmer och en massa appar som vi kan använda som vi glatt laddar ner och blir ännu mera kontrollerade. Tro mig det är så stort att det är svårt att ta in det.. Med tekniken de har idag samt kommer skapa framöver så får de fullständig kontroll på oss.