Okategoriserade

Nuet är livet inte gårdagen eller morgondagen

Nuet är livet inte gårdagen eller morgondagen. För gårdagen är dåtid och morgondagen är framtid och nuet är den skapande tiden.

Det är måndag åter igen och julen kommer bara närmare och närmare och folk stressar på med alla måsten. Skönt att jag inte har den pressen på mig utan chillar och tar det lugnt. Förra året vid denna tid så mådde jag jättedåligt som resulterade i en färd till akuten dagen innan julafton. Min julklapp förra året blev flytande vara, blodtransfusion 4 påsar innan jag åkte hem på julafton när Kalle Anka sändes på TV.

Skulle ha åkt in till Stockholm och firat jul med yngsta sonen och hans flickvän men vi fick ses på nya året när jag orkade ta mig in till Stockholm. Vill ni köpa kaffe online eller te online kan ni besöka Wendelins kaffe

Idag ska jag träffa en kompis nere på stan och jag hoppas att det blir en trevlig stund tillsammans.

Önskar alla en trevlig dag och låt dig njutas av stunderna i livet. Om vi alltid går omkring och tänker på gamla händelser och maler runt som en tvättmaskin och oroar oss för framtiden så missar vi nuet som är ditt liv.

Nuet är skapelsens kraft för det är där du gör förändringarna. Där du står idag är det du skapat och tänkt på tillbaka i tiden. Livet är i direktsändning så ta tillvara på varje dag, timme och minuter.

Följ ditt hjärta