Okategoriserade

Nya lagar och förebyggande metoder behövs för att förändra situationen i Sverige och ute i världen

Nya metoder och lagar behövs för att styra upp skutan Sverige som guppat omkring utan bra styrning länge

Idag blev det en rätt lång promenad i halv rusk vädret och det kändes skönt att sträcka på benen. Dagarna går fort och det blir bara mörkare och mörkare. Men snart vänder ljuset och då går det fort också tillbaka och det ser jag fram emot.

Jag följer som vanligt nyheterna och det finns många saker som upprör mig och får mig att fundera på hur är det möjligt att vända skutan som har guppat omkring utan bra styrning under en lång tid. Det behövs många förändringar i Sverige och ute i världen för att få ordning och en lugnare tillvaro.

Viruset har skapat och kommer ett bra tag till påverka tillvaron för många där vissa länder drabbas hårdare än andra. Där de även utsätts för naturkatastrofer samt korrumperade ledare i landet och vissa ledare har problem med olika personlighetsdrag som psykopat, narcissistisk eller ett stort sårat barn inom sig som får dem att agera konstigt i vissa utsatta situationer.

I Sverige så behöver vi landa i verkligheten som pågår och inte leva i dåtid och agera efter gamla lagar och metoder som har fungerat. Nu är det dags att börja skapa nya för världen och för samhällena. För allt går snabbt framåt med allt som händer och påverkar oss. Där politikerna inte har greppat att de behöver jobba snabbare med att förändra och skapa nya lagar. Men som vanligt så måste det hända något riktigt stort innan de agerar som det varit bakåt i tiden…

Vilket typ av samhälle vill vi ha framöver och hur kommer vi dit snabbt på ett bra sätt?