Okategoriserade

Vi är ett med hela skapelsen och vad vi tänker och gör ger effekt ut i världen. Kvantfysik är så fantastiskt..

Nu blir det kallare ute och på marken ligger rimfrost på morgonen när jag tittar ut genom köksfönstret.

Har mycket funderingar om allt möjligt för jag följer nyheterna och vad som är på gång inom många områden. Jag har en del tankar om att jag skulle kunna hjälpa till med en del saker som efterfrågas men min ork är inte riktigt på banan ännu. Men jag ligger i startgroparna och vet hur jag ska göra men tiden för mig är inte riktigt inne ännu.

Nästa år så vet jag mera om hur det kommer att bli och jag hoppas innerligt att jag kan komma igång och att min hälsa går åt rätt håll. Vill så mycket men kroppen är inte riktigt med mig 🙁 Jag läser, skriver och skapar nya möjligheter inför framtiden.. Det finns så mycket att göra för att människor ska få börja må bättre och det behövs en del förändringar. Där många är väldigt stora och andra mindre..

Döm inte andra för att du ser på livet med andra ögon utan var ödmjuk inför andras resa. En sak har vi gemensamt och det är att vi alla lever på denna jord vi fått att förvalta. Men vad gör vi med den möjligheten?

Moder Jord behöver inte oss men vi har bara denna planet. Vi kan inte existera utan moder jord och den skapande kraften som håller allt samman. Allt är ett det finns inga gränser. Det är bara vi som sätter upp dem och begränsar oss från energierna. Vi är en del av skapelsen och allt vi gör och tänker ger efterföljder i hela skapelsen.