Okategoriserade

De som finns där utan att kräva något tillbaka är en stor kärlekshandling, Missing People

Missing people gör ett fantastisk jobb och insats med att hjälpa till

Måndag och en ny vecka att uppleva med vad det innebär som blir olika beroende på vart vi är i livet. Jag tog en promenad på 3 km innan jag snart ska äta någon typ av lunch. Det blev en tidig frukost för jag vaknade vid 5 men började med en meditation först.

Hörde på nyheterna igår att en man som heter Deniz var saknad sedan 12 november från när senaste kontakten med honom var. Lyssnade och undrade hur missing people jobbar så jag gick in på deras hemsida.

Fick till min förskräckelse se hur många människor de har på en lista som saknas. De har säkert inte alla heller kanske utan polisen har flera fall..

Har polisen så lite resurser att de inte kan finna dem. Vissa kan jag fatta blir svåra och tänker då på de anhöriga. Det värsta med att förlora någon är när man inte kan få ett avslut utan behöver leva i ovisshet. Mycket tärande för de som blir kvar. De kan liksom inte börja ett sorgearbete utan förmodligen lever de på hoppet ett tag innan.

Hoppas att de hittar Deniz samt flera de söker efter..

Ta hand om er och ta in i era hjärtan att ni är den viktigaste personen i ert liv.