Okategoriserade

Kliv utanför din trygghetszonen och börja skapa ditt nya liv

Förändringar kan vara smärtsamma men nödvändiga för att få må bra i livet

Det är söndags morgon och solen stiger sakta upp och når inte höga höjder under denna säsong. Ljuset blir väldigt speciellt så idag så blir det en promenad med min kamera för att fånga dagen. Mediterade på morgonen och blev så lugn och känner mig mer och mera balanserad. Vill verkligen rekommendera er att göra det minst en gång om dagen. Det är bra för att ge kroppen chans att läka och förändras.

Jaga inte dina skuggor bakom dig utan vänd dig framåt och låt ljuset lysa upp och vägleda dig i livet. Stanna inte och stampa på samma fläck och beteende mönster du haft utan kliv utanför din trygghetszon och börja skapa ditt nya liv.

När det sätter igång så blir det en del förändringar där många har svårt att släppa vissa saker. I livet så blir det alltid objekt förluster (stora förändringar) där många stannar kvar i sorgen och för en del så åker offerkoftan på. Att tillåta sig sörja och gråta ut är viktigt för vår läkning i kroppen för om vi stannar kvar så skapar vi sjukdomar och smärta som sätter sig på olika ställen i kroppen.

Mitt problem i kroppen är jag helt övertygad om att jag skapat själv. Jag har varit så hård mot mig själv och inte tillåtit mig sörja tillbaka i tiden. Tvingat mig att leva på ett helt fel sätt för jag tyckte det då var en bra lösning. Där min själ skrek,, Nej och mitt medvetande sa Jo nu blir det så här.. Det är det värsta vi kan göra mot oss själva för vi skador oss katastrofalt. Det är viktigt att följa vårt hjärta och vår intuition annars blir vi sjuka och vi utsätts för tokiga saker samt sjukdomar.

Jag har dragit mig tillbaka och bara är för återhämtning och reflektioner. Det passar ju bra när vi ska hålla oss hemma och från att mötas för mycket med andra. Är väldigt social och älskar att umgås och prata men klarar detta bra för jag har blivit lugn och tar dagarna med ro.