Okategoriserade

Konstiga beteenden för att covid-19 härjar omkring i vår omvärld

Covid-19 ger oss konstiga beteenden som får mig att undra vad håller vi på med egentligen

Så var fredagen avklarad och en ny dag med regntunga skyar där regnet faller ner mot den våta löviga marken. En typisk novemberdag och nu är det bara en vecka kvar till 1:a advent. Där stressen tar vid för vissa men jag firar inte julen som jag har berättat om tidigare.

Livet rullar på med saker som ska fixas och covid-19 skapar ett konstigt beteende mellan oss människor. Går så långt det går ifrån varandra när man möts på en trottoar. Funderar på typ om hissen är tillräckligt stor att åka två i där man då står så långt det går ifrån varandra och ber liksom om ursäkt. Det går nog bra om vi står i ett hörn av hissen..

Det känns så surrealistiskt och tragiskt men allt kunde varit ännu värre så det är bara gilla läget. Men undrar hur länge detta beteende kommer finnas kvar när Herr covid-19 tänker släppa greppet om oss.

Eftersom det regnar så blir det mera saker gjorda inomhus och det är bara chilla och ta nya tag imorgon då solen tydligen ska lysa på oss i Uppsala,

Många har alldeles för höga förväntningar på livet som även jag har haft men släppt det. Livet är en roller coaster det är bara att gilla läget och surfa med i alla livets nyckfulla händelser.