Okategoriserade

Livet är i direktsändning så missa inte möjligheterna till att skapa dig ett bra liv

Sovit jättetungt i natt och drömt massa konstiga drömmar men kommer bara ihåg vissa saker nu..

När jag tittar på min statistik här på bloggen så märker jag vilka inlägg som blir mest lästa. Vilka ämnen som mest tilltalar mina följare samt de som kommer in ibland för de hittat mig av en slump när de surfat omkring på nätet om andra saker.

Alltid roligt att nya tittar in och läser där vissa även skriver en trevlig kommentar. De flesta är på engelska faktiskt men jag kontrollerar vilka web adresser de skriver ifrån. Det kan vara helt enkelt reklam om spelbolag som jag inte vill ha på min blogg samt några kan vara sexrelaterade som jag undviker också. Jag kontrollerar alltid och inte bara läser det positiva som skrivits för det är en text som de kopierar och skickar ut till många…

Det kanske fungerar för dem att göra troligt men jag är inte naiv utan vill veta vad de vill egentligen. Tomma ord hoppar jag över och det gäller även när det kommer till män.. De är bra på tomma ord men dåliga på att leva upp till det som de hasplar ur sig med en ramsa. Det gäller faktiskt kvinnor också och inte bara det manliga släktet.

Nu så blir det att fixa med mina texter idag också.. Ha en fortsatt trevlig dag och va i nuet.. Om du grubblar över det som hänt och oroar dig för framtiden så missar du självaste livet. Livet är i nuet och i direktsändning.