Okategoriserade

Ge kärlek till dig själv och blomstra ut som en vacker väldoftande ros

Det blev en snabb sväng till biblioteket efter vårdcentralen för att lämna åter en bok där tiden nästan gått ut.

Hade en halsduk framför ansiktet och gick snabbt in och ut. Det var faktiskt en del personer där som seglade omkring och försökte hitta något underhållande. Jag lånade ingen ny för jag har inte tid nu att läsa för jag vill fokusera på mina texter så det blir klart.

Ska göra det nu efter min fikastund som jag har som vanligt vid två tiden. Lev väl njut av dagarna för vem vet vad som komma skall. Vi lever i en ständig evolution där allt kan hända och det är vi som är skapare i vårt eget liv. Va snäll mot dig själv och bygg upp en bra relation med dig själv för den är viktigaste i livet. Acceptera dig för den du är och älska dig själv..