Okategoriserade

Ett dansnummer på trottoaren på grund av blöta löv

Höstens blöta löv på marken kan skapa oreda och halk olyckor

Covid-19 spridningen ökar i hela världen och här i Uppsala är en av orterna i Sverige som ligger högt. När jag går ut på stan i olika ärenden som jag måste göra så märks det att det är mindre folk och på bussarna. När man går på trottoarerna och får möte så går man så långt det går ifrån varandra.

Dagens uppdrag går åt till att fixa med saker i datorn som behöver göras. Skriver inte om något speciellt ämne idag som jag retat mig upp på eller känner att jag vill kommentera. Jag är nervös för ett besök på torsdag som jag ska göra på sjukhuset och det är inget roligt.. Hoppas allt går bra 🙂

Idag är det mulet och grått med dofter ute som en blöt och kall höstdag. Träden sträcker sig nakna upp mot himlen och löven ligger på marken och skräpar ner. De är dåliga på att ta upp löven i området där jag bor och det kliar lite i fingrarna att ta tag i en kratta och börja kratta. Halkade till på hala löv när jag var ut på en promenad häromdagen och blev irriterad  för jag kunde ha ramlat. Klarade mig pga at jag flaxade hejvilt med armarna och landade med båda fötterna på marken .

Det såg nog roligt ut men jag blev mycket irriterad för jag fick ont i mitt opererade knä och min whiplash blev sämre som alltid börjar krångla när det blir kallare väder.