Okategoriserade

Spöksväng till kyrkogården i månskenet

Kyrkogården i månskenet en mörk höstkväll

Hösten har bitit sig fast ordentligt och löven ligger på marken och börjar förmultna. Luften fylls av naturens dofter från höstens sista löv som sakta singlar ned.

Mitt eget foto från hösten 2017 🙂 jag tycker det är ett vackert foto

Var till kyrkogården i helgen och det var magiskt med månen som lyste ner på oss alla som samlats vid minneslunden. Där det var massor med tända ljus och det vimlade av människor i alla åldrar. Var lite svår att hålla avstånd men gjorde så gott det gick. Skulle tagit på mig munskyddet för då kunde jag ha stannat en stund men ville komma snabbt därifrån.

Tänkte på de mina som inte ligger här då men det spelar ingen roll utan det var för att visa min respekt för dem och till de som avlidit i Covid-19 nu.

Mina tankar är djupa och filosofiska börjar bli lite för mycket. Kan inte ta ett riktigt beslut i några frågor för jag måste vänta på besked som jag måste bara vänta på kan inte göra något mera åt den saken. Gilla läget och bida tid… SUCK

Tålamod som inte är min starkaste sida men blivit mycket bättre i den frågan än förut.