Okategoriserade

Tända ljus för de som lämnat jordelivet och gått vidare

Tända ljus för de som lämnat jordelivet och gått vidare

Japp så var det fredag igen.. veckorna går alldeles för fort och det blir mörkare och mörkare..

Jag har många beslut och ta nu och våndas faktiskt för jag vet inte riktigt vad jag vill. Känner mig lite villrådig och inskränkt på grund av olika anledningar. Tar helgen på mig att fundera och verkligen känna in hur jag ska göra.

Det blir en sväng till kyrkogården och tända ett ljus för de mina som gått bort. Det är 10 år sedan mamma gick bort i november månad 2010 och min pappa gick bort oktober 2015. Jag är ju inte från Uppsala utan Stockholm så min mamma och mormor samt morfar ligger på Skogskyrkogården i Stockholm. Min pappa ligger utanför Göteborg där han bodde med sin nya fru. Jag tänker också hamna där för Stockholm är i mitt hjärta…

Jag stod inte nära mina föräldrar på grund av olika anledningar så jag saknar dem inte och vet inte riktigt vad kärlek från föräldrar är eller hur det känns. Men jag är inte ensam om det för det är många där ute som har samma upplevelse. Jag förstår idag varför men inte när jag växte upp. Min mamma var narcissistisk och pappa hade sitt annorlunda beteende..

Jag har förlåtit dem och gått vidare men det har påverkat mina val i livet och gjort så jag har gjort en del dumma beslut tillbaka i tiden.

Mitt hjärta har varit stängt för jag mäktade inte med smärtan som jag var med om under min uppväxt. När jag öppnade mitt hjärta så var det så smärtsamt och jag grät floder. Jag kunde inte gråta under vissa perioder i livet och nu gråter jag till och med glädje tårar. Blir berörd av många saker nu och gråter ofta för många olika anledningar.

Det kan vara jobbigt också men befriande.. Våra kroppar har fått den möjligheten att kunna gråta och det finns en mening med det. Att gråta ut och torka sedan tårarna och gå vidare..