Okategoriserade

Mobilsladden utbytt på min Samsung S7 Edge 32GB Gold

Mobilsladden utbytt och nu kan jag ladda min mobil igen

Idag så blev det tvättstugan som jag tycker är så tråkigt men det gick smidigt. Att springa fram och tillbaka till tvättstugan får bli dagens träning för jag känner mig lite konstig i kroppen. Alltså inte Covid-19 nu bara..

I Uppsala har Covid-19 ökat mot övriga delar av Sverige.. Jag håller mig mest hemma men måste ibland ut på stan men jag tänker på alla restriktioner och följer dessa. Vissa verkar strunta totalt i det men jag gör det för respekt mot andra.. Jag fick några munskydd av en kompis men inte använt dem ännu men kommer göra det om jag åker buss. Likadana som bilden nedan..

I lördags så var jag ner till city för att byta en sladd till mobilen som jag köpte i fredags med hjälp av personal i affären för att det skulle bli rätt. MEN det blev fel i alla fall, Grrr  Japp nu så har jag den rätta och kan ladda utan oro för att det helt plötsligt inte laddar. Sladden hade börjat bli lite uttjänt och jag hade fått tejpa den på ett ställe. Hade varit lite jobbigt för man gör ju allt med mobilen nu för tiden. En fördel och en nackdel tycker jag för om den slutar fungera, tappar bort den eller blir stulen så är det katastrof, SUCK

När jag går ner till city så ser jag att bussarna flaggar och tänker. Hmmm ok vad har jag missat nu då?? Funderar och kan inte komma fram till varför så det blir att googla, ha ha använda mobilen..

FN dagen Ok då hade jag i alla fall inte missat något typiskt svenskt.. Det har blivit så många konstiga dagar som är nu som typ kanelbullens dag osv.. Tycker man borde komma ihåg vilka dagar det flaggas på i alla fall och varför. Allmänbildning men egentligen helt oviktigt för att leva..