Okategoriserade

Analyserar över livets utmaningar och glädjefyllda stunder

Idag är det en regntung sky som håller sitt grepp över Upppsala. Jag var hos mitt bollplank idag för att analysera mina tankar och funderingar över livets faser jag passerar just nu.

Jag har funnit ett lugn och en acceptens över många saker och det känns bra att jag kommit så långt. Behöver ännu mera egentid för att finna vem jag är i mitt hjärta och själ samt bygga upp min styrka kroppsligt. Jag kommer dela med mig av många saker sedan och ge av mig själv till de som vill lyssna..

Resten av dagen nu så blir det först en kopp kaffe med kakor, he he pluralis 🙂 samt skrivande och fixade med flera saker som jag håller på med utöver min blogg.

Lyssnar just nu på musik samtidigt för jag kan inte ha helt tyst för jag behöver lite input på positiva ljud som får mig att känna inspiration och glädje. Lägger in klippet från youtube som jag lyssnar på där det är vackra natursvep över vår vackra planet Tellus.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=mUQaPm0KJ9g[/embedyt]