Okategoriserade

5G är ytterligare en del av styrmedel som de vill använda för att styra och hålla kontroll på oss

Dagens tema är om den digitala framtiden vi går till mötes.

Den har varit länge på gång med 5G master och många har protesterat för de har en oro över att våra kroppar inte klarar av denna strålning. Det finns inte någon forskning eller data ännu som kan verifiera om det är så.

Jag tror personligen att det skadar oss och de som vill styra befolkning får mera verktyg att kunna göra det med denna teknik. Jag har skrivit tidigare om hur de i framtiden kommer kunna hålla koll på oss och skapa en massa saker som de behöver i fakta osv. Våra kroppar har elektromagnetism inom oss så det är så klart att vi störs och påverkas. Allt i vår värld består av energier som vibrerar med olika frekvenser (hertz)

Krig i framtiden kommer inte vara som vi krigade förr med fotfolk man mot man där de måste kroppsligen invadera för att ta över. Nu kommer det att ske på en annan nivå och jag är glad att Sverige nekat Kina att vara med på den svenska 5G marknaden. Det är för att den kinesiska staten bedriver cyberspionage för ekonomisk utveckling samt sin militära förmåga. Det handlar om underrättelse inhämtning samt stöld av teknologi, forskning och utveckling.

Riksdagen har beslutat att bara ge tillstånd till de som man kan anta inte kommer använda radioanvändningen för att orsaka skada för Sveriges säkerhet. Produkter från Kina tillåts därför inte.

Kina tar sig in på många marknader och landområden där många länder och affärsmän inte ser helheten utan bara sitt område. Kina köper upp många saker i Afrika och har buisness med många företag som står i beroende till deras goodwill.

Det finns ytterligare saker som många inte vet om, förstår inte eller bryr sig ett dugg om. Våra stora gallerior vi har ägs inte av svenskar utan av företag från andra länder. Allt händer successivt och en dag så har vi tappat helt greppet över vårt eget land… Det händer så mycket bakom ridåerna och många lallar på i sin vardag och undrar bara vad de ska äta eller dricka till helgen.

Det nya livet vi går emot kommer bli så annorlunda mot nu och jag känner mig lite för gammal och vet inte om jag vill vara med på denna resa.. Men tänker ok jag njuter av varje dag och tar det lugnt fast det mesta har inte hamnat på bra plats ännu för mig. Jag gillar läget och surfar på så länge och kan bli glad bara över att jag precis kommit på att det är dags för att fika med en liten kaka..